We zijn rond

Vandaag een dagje naar Malaga, na het ontbijt de bus in. Met zijn tweeën een uurtje in de bus kost voor samen €3,40 als we in Nederland ook dit soort tarieven zouden hebben zouden waarschijnlijk veel meer mensen het OV pakken.

In Malaga een feest van herkenning maar ook weer nieuwe plekjes ontdekt, wat heerlijk om even weg te zijn van de gekte bij Benalmadena. De eerste keer dat we hier waren waren er allerlei optochten en muziekpodia, nu ziet de stad er heel anders uit. Ook omdat er nu een soort laaghangende wolken hangen in plaats de brandende zon en de hitte golf. Heerlijk echt weer even genoten en heerlijk gegeten bij een strandtent waar eten wel met veel zorg werd gemaakt! Eind van de middag weer terug gegaan en nog even bij het zwembad gepoedeld en genoten van een wijntje op ons balkon.

Op zoek naar een restaurant zijn we toch weer bij een Italiaan beland die volgens Tripadvisor toch best wat mindere reacties had maar het eten zag er zo lekker uit dat we toch naar binnen zijn gewandeld. We kregen een tafel met direct zicht op de open keuken blijer kan je mij niet maken! Ik kan enorm genieten van wat er in een keuken gebeurd, het liefst had ik een kijkje in de keuken genomen en met de chef op de foto gegaan. Wat een geweldige kok, de keuken was super georganiseerd, hij had alles in de gaten en het ging zoals we konden zien ook goed de keuken uit en wat de chef wilde gebeurde en dat alles zonder chaos, geweldig om te zien. Heb ik dan toch mijn roeping gemist?

Het voor- en hoofdgerecht gedeeld, gaan we in Nederland ook meer doen want zo blijft er eindelijk ruimte voor een toetje die ik normaliter niet eens bestel omdat ik te vol zit.

🍸🍹🍺🍷🍷🍺🍷🍷🍷🍺

Geef een antwoord