We hadden alles op de rails

We hebben de nacht op de boot overleefd, het bed is niet naar beneden gekomen. Heerlijk geslapen met uitzicht vanuit de kamer op de lichtjes van Stockholm. Het ontbijt was zoals alle dagen ook weer prima. Koffertjes nog even laten staan en door het oude gedeelte van Stockholm gewandeld. Veel meer gezelligheid dan gisteravond nu alles open was. Helaas weinig tijd dus daarna uitgecheckt en met ons koffertje met een Zweden sticker (helaas geen I šŸ’ž Sweden) naar centraal station om onze reis naar Kopenhagen te gaan maken.

Op station de eerste Starbucks, om je even mee te nemen in mijn verzameling van Starbucks mokken, de keuze tussen een Stockholm of Zweden mok #dilemma. Het is een Zweden mok geworden omdat we door heel Zweden zijn gereisd en van Stockholm helaas nog niet veel hebben kunnen zien. Beide had uiteraard ook gekund maar met zo weinig ruimte voor bagage nu geen optie. Dus we komen vast nog wel een keer terug in Stockholm, in de zomer schijn je heel veel leuke wateractiviteiten te hebben en dan koop ik wel een Stockholm Starbucks mok.

Trein netjes op tijd dus we dachten met een paar uurtjes suizend over de rails naar Kopenhagen te gaan. Helaas net na Malmƶ een half uur voordat we Kopenhagen zouden bereiken stopte de trein abrupt en vielen de lichten uit. De hoge snelheidstrein kan niet meer verder, maar nog wel terug. Dus in zijn achteruit naar Mƶlmo in Zweden op daar op een andere trein naar Kopenhagen te stappen. Ruim 2 uur later zijn we op het station in Kopenhagen aangekomen. Op naar de sushi skybar stick ā€˜n sushi en om kwart voor 9 konden we aan tafel. Echt heerlijke sushi!

Van Kopenhagen dus echt niks gezien helaas šŸ™