Vitamine L

In de ochtend een wasje gedraaid, de auto gehaald en een uurtje bij het zwembad geweest. Om vervolgens 53 km heen en dus ook weer terug te rijden. Waarom vraag je je misschien af? Nou het is één van de redenen waarom ik een auto wilde huren in Curaçao. Lunchen bij Jaanchie!

In 2014 voor het eerst en laatst bij Jaanchies komen eten. En uiteraard 1 van de redenen dat wij (lees ik) naar Curaçao terug wilde was dat Jaanchies weer gezellig aan tafel komt zitten om te vertellen wat er vandaag op de kaart staat. Gekozen voor zeebaars en uiteraard stoba met alle gerechten die er verder bij geserveerd waren. Tim had de aangeklede garnalen, geen idee welke kruiden er gebruikt worden maar damm wat is het heerlijk! Er zat ook het Antilliaanse gerecht tutu bij dat is lekker! Dit gaan we thuis ook proberen te maken even kijken of mijn zwager Bens (is in Curacao geboren en opgegroeid) mij dit gerecht kan leren koken 😋 als verrassing kregen we nog pinda ijs toe. De gerechten worden met veel vitamine L gekookt. Liefde is wat mij betreft ook het belangrijkste ingrediënt van ieder gerecht.

Alle schaamte voorbij heb ik gevraagd of Jaanchie met mij op de foto wilde en ik kreeg ook nog een nieuwe portemonnaie 🥰 als ik mijn opa mocht uitkiezen dan was het zeker Jaanchie! Links mij portemonnaie uit 2014 en rechts mijn nieuwe, welke vind jij de mooiste?

We wilden nog gaan snorkelen bij Kaya Kalki maar Tim was zijn zwembroek vergeten 😳 dus na een korte stop teruggereden naar chogogo om lekker te relaxen in de hottub.