Van de weg af…

Vandaag naar het Nationale Park Washington Slagbaai geweest. Er zijn 2 routes die gevolgd kunnen worden, de korte en de lange. Aangezien we maar 1 dag de tijd hebben, hebben we gekozen voor de lange route. Gelukkig hebben we een jeep maar jeetje dat is pas echt off-road rijden echt super gaaf! Maar wel onwijs veel hobbels en kuilen dus snel rijden dat konden we op ons buik schrijven.

Verschillende stops bij de ruige kust waar de golven tegen de rotsen aanslaan tot mooie stukjes waar gesnorkeld werd, laatste hebben wij niet gedaan omdat er zo onwijs veel golfslag was dat we het bij tenen dipsausen hebben gehouden.

Na het park even een pauze bij het blauwe gebouw vlakbij de kerk in Rincon, hier zijn volgens mijn oud collega lekkere pastechi te koop, was inderdaad lekker. Dank Hans! Nog even door Rincon gelopen en likeur van de cactus geproefd, uiteindelijk gekozen voor een likeur van steranijs, kaneel en kruidnagelen die was meer onze smaak.

Aan het einde van de middag nog even de zee in Kralendijk ingedoken aangezien ons zwembad er niet erg fris uitziet en nu lekker op balkon aan het relaxen en van de zonsondergang aan het genieten.