O nee hè?!

Vandaag hebben we bestempeld als een vakantiedag waarbij we zo min mogelijk doen. We starten onze dag op het strand een paar honderd meter vanaf ons hotel, dus met een voorraad water in een koeltas gaat dat prima lukken.

Rond een uurtje of 14 zijn we richting de haven gewandeld, het eerste plan was naar La Carihuela wandelen maar 3 km in de hitte hadden we geen zin in dus we zijn bij de haven gestopt en hebben een heerlijke zeevruchten paella met kip gegeten.

Daarna naar het zwembad gewandeld en beetje dobberen en zonnen om uiteindelijk in de avond een wijntje op ons balkon te drinken met stukjes nougat van Sabor España 🤩

In de avond naar La Carihuela gewandeld om naar het restaurant te gaan die Eline ons getipt had, wat een pech, gesloten! Hebben we deze reis vaker meegemaakt. Ze zijn met vakantie… hebben ze vast ook verdiend. Kortom plan B wat anders zoeken en wat meteen opviel het lijkt wel Nederland, alleen maar Nederlanders, niks meer over van het authentieke Spanje zoals wij de afgelopen weken hebben meegemaakt, zonde. Maar goed om in de “Nederlandse sfeer” te blijven stokbrood met smeersels en saté besteld bij The Lounge één van de vele Nederlandse restaurants. We hebben besloten morgen naar Malaga centrum te vluchten even weg van de belanda’s! Ook geen authentiek Spanje maar in ieder geval wel meer en dat past toch beter bij ons.

🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷

Geef een antwoord