Nog één keertje dan!

Afgelopen nacht heeft het hier flink geregend en het onweer leek ook verdomd dichtbij, maar vandaag belooft een erg zonnige dag te worden. Om die reden hebben we besloten de auto te pakken en nog één keer naar het Nationale Park de Hoge Veluwe te gaan, dit maal te ver ter voet dus met de auto naar het park.

In het park de witte fiets gepakt en gekozen voor het rondje beneden langs want die hadden we nog niet gefietst eergisteren. En nu kwamen we dan het edelhert tegen, whow wat een mooi groot dier, we waren meteen onder de indruk.

Omdat het na de lunch pas rond half 2 was zijn we nog een keer bovenlangs gefietst en hebben we nog een weer aan het mooie meer gezeten. Dit keer met een ijsje en genoten van de rust, de eendjes, één eendje had grootheidswaanzin en de mensen die ook hier netjes 1,5m afstand hielden. Na ruim 35km kwamen we weer aan bij de auto en zijn we terug gereden naar onze vila in bospark om van een wijntje en biertje van de zon te genieten. Kortom een heerlijk zonnige dag.