Na regen komt zonneschijn…

We joggen om de dag, de ene dag Tim en de andere dag ben ik aan de beurt, vandaag was het mijn ochtend. Het is echt heerlijk om uit de deur te stappen en meteen midden in het bos te staan. Ik ben nog niet zo heel lang bezig maar het is genieten.

Het leek erop toch droog te blijven dus we hadden bedacht naar Voorthuizen te wandelen en omdat we echt midden in het bos zitten met ons huisje dachten we dat het niet zo warm was. Nou na ruim 3 km wandelen in veel te warme kleding en nog één km van Voorthuizen af hebben we rechtsomkeert gemaakt om luchtigere kleding aan te trekken. Maar daarna zijn we met de auto naar Voorthuizen gereden om vervolgens eerst te lunchen en daarna in de omgeving te wandelen. Weer eerst naar Voorthuizen wandelen vanuit ons bospark leek ons niet zo een goed idee. Er zijn grenzen aan wandelen haha!

We hadden een wandeling uitgekozen op de app route.nl maar door Corona was de weg richting het meer afgesloten en dat bleek achteraf maar beter anders hadden we in de stromende regen beland en nu de weg afgesneden en net toen we in de auto stapte begon het te regenen. Hopelijk laat de zon zich morgen weer zien. De rest van de dag lekker in ons huisje rustig aan gedaan en tijdens het schrijven van de blog staat Tim in de keuken pannenkoeken te bakken. Dat wordt lekker smullen!