Lachen, gieren, brullen…

Na het lekkerste ontbijt deze vakantie met de scooter Nusa Lembongan en het kleinere eiland Nusa Cenigan (via de gele brug) ontdekt.

Met een bootje door de mangrove wezen varen wat heerlijk je hoort alleen de dieren en het klotsen van het water tegen het bootje en soms een groep Chinezen. Daarna genoten van de blue lagoon, whow het water van de zee was zo mooi van kleur en de golven zo gewelddadig hoog, erg mooi om te zien.

Bij mushroom Bay hebben we lekker geluncht, Fab aan de gado-gado (kan maar geen genoeg krijgen van het Indonesische eten) en Tim een club sandwich. Ook hier gaan mensen de boot op voor een transfer naar een volgende locatie. En geen idee waar al die fruitvliegjes vandaan komen maar wat hebben wij gelachen zeg! Volgens ons kunnen ze niet zwemmen of zijn ze gewoonweg bang voor water. Korte uitleg: aangezien er geen steiger is moet je een stukje door de zee naar de boot om op de boot te stappen en dat vinden sommige mensen erg spannend. Vallen achterover het water in, rennen snel weer weg als er een golf aan komt etc.

Op het moment dat wij er zaten moesten er geloof ik wel ruim 5 fastboats vertrekken en het gros, Chinezen moesten dus de boten op, vermakelijk om te zien!