Klompenpad gesloten

Vandaag samen met Ber die een dagje langs gekomen is het blauwe klompenpad gelopen. Het blauwe klompenpad ook wel Griezeveensepad genoemd is een rondje van 14km, waarbij we het het mooie buitengebied van Voorthuizen ontdekken. Wandelen door heide- en veenontginningen, door Wilbrink- en Boeschoterbos over zandpaden en hessenwegen, langs de Hoevelakense beek en door weilanden. Kortom super leuke dag voor de boeg!

Het totaal aantal km’s neemt gedurende de dag nog toe omdat we naar de route moeten wandelen om te kunnen starten en nog wat uitstapjes naar een theehuis en een hoeve hebben gemaakt voor een pauze echter afgeweken van de route bleek dat ze beide gesloten waren… lang leve COVID-19. Kortom een zeer late lunch 😉 die erg welkom was want met knorrende buikjes en dorst loopt het toch minder snel.

Onderweg wat Pokemons gevangen en pokestops gedraaid zodat we toch nog wat wilde dieren tegen zijn gekomen in de bossen. Door privé weilanden gebanjerd met permissie anders had ik natuurlijk niet gedurfd en de mythe over de eikenprocessierups bleek toch waar te zijn want die hebben we gespot! Nog een hele oude eik gezien en met de behulp van de app van het klompenpad nog wat geschiedenis feitjes te weten gekomen.

Na de wandeling wilde we nog op het terras van Flavours bij de camping een drankje doen maar ook die bleek gesloten 🙁 gelukkig genoeg lekkers in ons huisje dus geborreld en afgesloten met wat tapas en de voetjes omhoog. Een gezellig en geslaagde dag.