Keuzestress

Eind vorig jaar hadden we nog geen idee waar we dit jaar naartoe wilde op vakantie, dus hop een afspraak gemaakt bij D-reizen in de Bogaard. We komen er al jaren met veel plezier om onze reizen te boeken en altijd bij dezelfde reisadviseur en dat heeft vele voordelen.

Na onze eerste rondreis vorig jaar hebben we besloten dat het toch wel erg leuk is om zo de wereld te ontdekken, dus één ding stond vast, geen 2 à 3 weken in dezelfde plaats maar rondreizen!

Na ruim een uur gezeten te hebben, kwam ik met een heleboel reisgidsen en ideeën thuis. Genoeg om de komende jaren vooruit te kunnen.

Na thuis de reisgidsen gelezen en gegoogeld te hebben stond vast dat we naar Puglia de hak van Italië willen gaan dit jaar. Het is wat minder ontdekt dus ben heel benieuwd! Gastronomie schijnt Italië  goed te omschrijven en daar houden wij wel van.

Aan het einde van de vakantie willen we iets meer relax tijd zodat we uitgerust van vakantie terug komen, dat was een les na onze rondreis in Amerika. De reis is geboekt en de voorpret is begonnen!

Ik heb twee boeken gekocht dus lekker inlezen en misschien nog even in de komende maand naar de ANWB winkel voor een reisgids om nog wat extra ideeën op te doen. Hebben er in ieder geval heel veel zin in!