Huizen spotten.

Als wij onze familie, vrienden en werk niet in de randstad hadden dan hadden wij onze biezen gepakt en naar de Veluwe verhuisd. Wat een mooie huizen komen wij tegen op onze wandel- en fietstochten! Zo ook weer vandaag tijdens onze fietstocht van ruim 46 km. Naast de mooie huizen is de omgeving ook geweldig en groen en heb je zin in drukte dan is Amersfoort met haar prachtige gebouwen, vele winkels en terrassen dichtbij! En de Pathé ook 😉 voor ons als bios liefhebbers.

Ook tijdens onze fietsrit naar restaurant ‘t Herdertje door Voorthuizen heen keken we onze ogen uit. We moesten ook wel even gniffelen op de fiets waar wij thuis van huisnummer 173 zo bij 33 zijn waren we nu een aantal kruispunten en een rotonde verder want de huizen staan hier uit elkaar in plaats van tegen elkaar en opgestapeld in flats 😉 het duurde dus even voordat we bij het restaurant aan kwamen maar ach dan konden we genieten van de mooie huizen waar we zo langs fietsten. We hebben ondanks de weersvoorspellingen met veel regen geluk gehad en van de zon genoten, op 2 giga plensbuien na waarbij we beide keren konden schuilen, de eerste keer onder een afdak en de tweede keer met koffie en thee op het terras.

Het restaurant waar we vanavond gegeten hedden was weer een feestje met als appetizer een rendang bitterbal als Indo word ik hier enorm gelukkig van en krijg ik meteen weer kook inspiratie. De rest van de gerechten waren net zo verrassend als deze bitterbal, we hebben genoten van onze bonte avond in Voorthuizen, morgenavond zelf koken en helaas weer inpakken al kijken we enorm uit naar ons eigen bed!