Het klokje rond.

Vandaag is onze eerste stop in Bari, waar het nieuwe en oude centrum leuk zijn om te bezoeken. Bari ligt aan zee waardoor er een heerlijke zeebries was.

Door naar Castel del Monte, na een flinke wandeling omhoog van ruim 20 minuten kwamen we aan. Het was niet heel bijzonder maar wel leuk om gezien te hebben.

Onze laatste stop was in Trani, een heerlijke stad aan de haven om te relaxen op een terrasje waar goeie loungemuziek gedraaid werd. De kerken en kasteeltjes zijn we een beetje zat dus we hebben het gehouden bij genieten in het zonnetje met een drankje.

Nog ruim 100 km te gaan richting Fasano voor sushi! Ja hoor gevonden in Italië 🙂 echt heerlijk gegeten. Deze Japanse Italiaan sprak ook geen woord Engels dus dat was weer met handen gebaren en deze kwam met de vertaling op zijn iPhone… het gekke was dat die ook al niet van espresso had gehoord wat toch een begrip is in Italië…

In het pikke donker terug gereden naar onze juniorsuite op een landgoed in Fasano. Pfff het klokje rond maar wat hebben we genoten vandaag!