Gespot

Vanochtend al heel vroeg uit de veren omdat het zonnetje naar binnen scheen en ja omdat we al vroeg wakker waren zijn we de dag gestart met een wandeling. Dit keer de andere kant op richting het Mosselsezand. Heerlijk tussen de bomen en na ongeveer 2 km wandelen tussen de bomen spotte ik een wildzwijn, hoe gaaf is dat!

Daarna lekker geluncht bij Moeke Nijmegen in plaats van Moeke Delft waar we weleens komen. Tim had de bekende kaaskroketten en ik mocht uiteraard een hapje. Ik had toast met gerookte zalm tartaar, een zacht gekookt eitje en bearneaisesaus, jeetje dat was smullen. Daarna filmpje gespot bij Pathé Nijmegen, hoog en droog.

Klein stukje verder gereden naar Lent om eindelijk de kiosk Lentmark van Patries in het echt te zien en gezellig onder het genot van een taartje en een drankje bijgekletst. We hadden gedacht dat het op een marktplein zou zijn maar zat midden in een wijk aan een grote plas en er was ook gezellig veel aanloop.

De avond afgesloten met tapas in ons huisje met de openhaard aan en een drankje. Morgen hopen we op iets meer zon of in ieder geval minder wind zodat we lekker kunnen gaan wandelen en een terras kunnen pakken. Oké alleen droog is ook goed 😉