Ga je mee naar snorkelland

Gisteravond hebben we spareribs gegeten bij Bobbejan’s en hebben we genoten van de lichtjes want Bonaire is net als Aruba al in kerstsfeer al voelt het voor ons alles behalve kerst.

Vandaag zijn we met de watertaxi naar klein Bonaire geweest. We hebben een driftsnorkel gedaan. Nog nooit eerder van gehoord maar super gaaf! Bij een driftsnorkel breng je eerst met de boot je spullen maar het strand waar je uiteindelijk naartoe drijft. Vervolgens ga je met de boot naar een bepaald punt waar je van de boot afspringt. Het enige wat je vervolgens moet doen is meedrijven met de stroom en genieten van de mooie onderwaterwereld en dat hebben we gedaan!

Veel vissen en koraal, we moesten aan de zijkant blijven van het koraal zodat het niet kapot gaat. Terecht want wij zijn slechts op bezoek in deze mooie onderwaterwereld. We hebben geluk gehad en ook nog een schildpad gezien, niet de eerste keer tijdens een reis maar het blijft toch extra speciaal. Daarna nog stukje gewandeld en een ijsje gegeten. Nog even ‘gedipsausd’ met onze tenen in het zwembad en nu op ons eigen terras met super mooi uitzicht genieten van een ‘sapje’.

Straks wandelen naar Spicebeachclub (kleine 2km) en daar op advies van velen lekker hapje eten.