Even gas terug…

Vanochtend al onze spulletjes uit de Jeep opgeruimd en in onze koffers gepakt aangezien we vandaag naar onze studio aan het strand van Venice beach zijn gegaan en onze Jeep een paar blokken verder in een prive parkeergarage staat.

De ochtend was zoals iedere dag in LA wat bewolkt en we zijn naar Santa Monica gewandeld en de” beroemde pier”. Het was lekker druk op de pier en er werd aan het einde van de pier ook veel gevist. en gezongen door een oudere man, echt goed! Terwijl we van het uitzicht over zee aan het genieten waren en ook vooral van de zeeleeuw die probeerde vis van de hengels te pikken kwam het ☀️netje lekker door. Terug gewandeld naar Venice beach om te lunchen en in te checken. Onze studio aan het strand is echt top!! Daarna strand kleding aan en lekker genieten van het strand waar Baywatch is opgenomen, blijft bizar!! En chillen op het dakterras ????

’s Avonds lekker uit eten bij de Mexicaan tijdens happy hour *hik hik*. Heerlijk hoor om zo te genieten van de laatste vakantie dagen!