Driving home for new year 🎶 🥂🍾💥

We waren op tijd op dus we hebben nog een flitsbezoek aan Kopenhagen gedaan. Kopenhagen heeft veel mooie oude gebouwen (ook een huis die mij aan het huis van de film van Stuart Little deed denken) en natuurlijk de zeemeermin die we bezocht hebben met een stevige wandeling met onze bagage. Daarna naar het station gewandeld door het centrum heen, heel veel winkels dus voor de liefhebbers. Rond half 12 de trein maar Hamburg gepakt.

Op Hamburg hadden we maar 8 minuten overstaptijd, er bleven er uiteindelijk maar 7 over. We stonden in de startblokken als eerste voor de deur om van perron 4 naar 14 te sprinten waarbij we wisten dat we eerst een trap op moesten om vervolgens naar beneden te sprinten. En natuurlijk als je haast hebt is de deur waar je voorstaat te wachten blijkbaar defect. We moesten dus naar een andere deur waarbij we dus moesten aansluiten in een rij vol mensen die ook naar buiten wilden met soms giga koffers. Het was flink rennen maar we waren (buiten adem) op het nippertje in de juiste trein, waarbij de uiteraard de hele trein door moesten want onze zitplaatsen waren natuurlijk achterin… Maar goed we waren blij dat we de overstap naar Hannover gered hebben.

Na nog een aantal tussenstops en uren in de trein op Den Haag CS aangekomen en met de een-na-laatste tram naar huis. Nu lekker slapen en morgen is het oliebollenbakdag 🥂🍾