Doortrappen

Vandaag hebben we bedacht een fiets te huren bij het park, dus na het ontbijt de fietsen halen en een route van de kaart gekozen. Het bleek dat er twee knooppunten 84 zijn waardoor de route die om de hoek leek te starten opeens 10km verder was. Maar goed na 2,5km is een leuke boerderij waar we een taartje en een warm drankje konden nuttigen, even wat suikers voor de start want voor het ontbijt had ik al hard gelopen.

De fietsroute bracht ons op hele mooie plekken en over de helft van de route hadden we een paaltje gemist en stonden we met onze fiets opeens hartje Arnhem centrum. Een beetje van de route wat km’s meer maar wel een super lekkere lunch! Daarna weer naar de route gefietst en nog een paaltje gemist waardoor we weer een stukje hadden afgesneden, zal de vermoeidheid geweest zijn. Verderop kwam onze route langs de snelweg dat was wel een beetje bizar maar gelukkig stonden we snel weer 360 graden groen en was het weer genieten.

De bovenbenen van Tim begonnen toch een beetje te verzuren maar we moesten nog wel even doortrappen! Uiteindelijk hadden we een klein uurtje in het huisje om een beetje bij te komen en even op te frissen want hier had ik dan weer naar uitgekeken… we gaan bij Cèpes uit eten! Een restaurant die de BIB gourmand heeft is van de Michelin maar dan is de prijs-kwaliteitverhouding wat betaalbaarder dan de Michelin want hoe graag ik ook zou willen een keer naar een Michelin restaurant te gaan die prijzen vind ik echt onbetaalbaar. Maar Cèpes is al perfect, het eten was geweldig en de ambiance top!