Bijna alles gezien

Gisteravond eerst nog even een foto van de molen bij ons voor het resort gemaakt, deze molen komt oorspronkelijk uit Groningen.

Vanochtend uiteraard weer een koffie en thee bij de Starbucks en meteen een thermomok gehaald om plastic te besparen en water lekker koud te houden zoals de Arubanen ook doen. Het water kan namelijk gewoon uit de kraan gedronken worden dus wij werken ook mee aan een beter milieu met minder plastic!

Daarna weer de auto in om Aruba verder te ontdekken. Onze eerste stop bij de Spaanse lagune, wat een super mooi gebied. Rustig en prachtige diersoorten. Daarnaast een wandelpad waarbij de veel onbekende geluiden hoorden, dat en de muggen werden mij te spannend šŸ˜‰ dus op een gegeven moment maar terug gewandeld.

Volgende stop Baby beach een mooi idyllisch strand, de zee is hier zo heerlijk! Dus lekker gezwommen en een beetje gerelaxt. Om vervolgens door te rijden maar jawel hoor het restaurant Zeerover. Dit keer was het restaurant wel open en hebben we gesmokkeld van verschillende soorten vis, garnalen, gebakken banaantjes en pan bati.

Na een heerlijke lunch onze laatste stop bij mangel hato het strand waar de spaanse lagune uitmondt in zee. Dit viel een beetje tegen en de zeeslangen hebben we niet gezien helaas šŸ™ Op de terugweg nog even langs de supermarkt en uiteraard nog even lekker bij het zwembad. ā€˜s avonds bij de Mexicaan gegeten.