Beesies

Vandaag hebben we de boel weer in de auto geladen en hebben we de Wije Werelt verlaten. We hebben echt genoten van de geweldige omgeving. Voordat we doorrijden zijn we naar Hoenderloo gereden voor boodschappen en een ijsje bij ijs van Co, het lekkerste ijs van de Veluwe. Die was nog dicht dus eerst nog in het zonnetje op een terras gezeten dat al snel gezellig druk werd. Daarna dus een ijsje gehaald maar als je ijs in Delft gewend bent dan was dit toch niet zo bijzonder.

Nog even halverwege richting Bospark de Eendracht een pannenkoek gegeten als lunch. De meneer die ons ontving was een beetje nors, maar later bleek dat ze het restaurant met zijn tweeën moesten draaien, daar hadden ze iets te veel gasten voor…

Het Bospark is autovrij dus uitladen en de auto weg zetten. Wel even verdwaald in onze bungalow want het lijkt wel een villa zo groot! Oké we komen net uit een Tiny house van 35m2 dus alles is snel groot. Onze bungalow ligt echt midden in het bos, prachtig weer. Alleen al zittend op ons terras tussen de bomen zonder zon werd ik helemaal lek geprikt en uiteraard een allergische reactie dus de bulten zijn opgezwollen en erg pijnlijk maar goed dat is het enige nadeel van de natuur.

Ik had een tafel bij restaurant Flavours gereserveerd op de naastgelegen camping. Was meer een eetcafé dan een restaurant maar heerlijk mensen kijken en een zonnig terras dus hier komen we nog wel terug om een drankje te doen met mooi weer.