Back on track

Helaas vandaag Lapland verlaten en onze reis terug gestart, wat hadden wij graag nog langer in Lapland gebleven! Één ding staat vast hier gaan we echt nog vaker terugkomen.

Onze nacht in het ijshotel was een hele ervaring, allebei niet enorm goed geslapen. Tim door de slaapzak en ik omdat mijn voeten maar niet warm wilde worden en een muts met een bol erop niet zo lekker slaapt… ik ga nog een andere slaapmutsje scoren 😉 voor als we terugkomen. Ondanks de slechte nacht hadden we het écht niet willen missen. Iedereen die bijzonder wilt slapen raden we het zeker aan.

Vandaag een echte reisdag en als inmiddels ervaren reizigers gaat het ons steeds makkelijker af, we hebben zelfs een bus eerder gepakt waardoor we in Kemi alle tijd hadden om te eten. Dit traject startte met de trein, vervolgens 2 bussen en nu in de nachttrein naar Turku. Deze nachttrein is super luxe met een eigen douche en toilet.

Nog lekker glaasjes bubbels gedronken die we van Floor en Jeroen hebben gekregen, proosten op een mooie reis en kerst samen te vieren. Nu lekker slapen en benieuwd in wat voor omgeving we morgen wakker zullen worden.