Ayó Chogogo

Gisterochtend naar Willemstad geweest, de regen kwam met bakken uit de hemel! We waren helemaal doorweekt maar met 30+ graden waren we uiteindelijk ook redelijk snel meer droog. Een andere reden om naar Curaçao te komen was voor mij Plasa Bieu en ‘Plaza di zus’ waar je heerlijk krioyo kan eten en in ons geval dit keer de arepa di pampuna (pompoenpannenkoeken) heerlijk!

De middag verder bij het zwembad gelegen en vandaag in de ochtend naar het strand van Jan Thiel en super bijzonder er kwamen 2 dolfijnen van de dolphin academy een korte show geven zo aan het strand! Prachtig niet in een basin maar gewoon in de zee.

Vanavond weer lekker sushi gegeten tijdens onze bonte avond want helaas ons eiland hop avontuur ABC zit er weer op. Bij Kyoto hebben wij de lekkerste sushi gegeten! Zelfs Akihito onze favoriete en beste sushi restaurant in NL kan niet tippen aan deze speciale met liefde gemaakte sushi rollen!

Helaas vertrekken we morgen rond 13 uur naar het vliegveld, ayó Curaçao! We zullen je misse dus geen vaarwel maar tot ziens.