Ayó Bonaire & bon bini Curaçao

Vanochtend nog even een bakkie gedronken bij onze favoriete illy zaak in Bonaire om vervolgens naar het vliegveld te vertrekken. Dit keer een nog kleiner vliegtuig die netjes op tijd vertrok met ja wel 20 zitplaatsen.

Netjes op tijd aangekomen op Curaçao… stonden we dan met onze koffers te wachten op de chauffeur van Curaçao actief die niet op kwam dagen, niet erg actief, maar na een paar belletjes à 50 cent per minuut was het geregeld en na ruim een uur zaten we dan alsnog naar ons appartement.

Hetzelfde appartementencomplex waar we in 2014 3 weken verbleven en het is nog steeds een soort centerparcs in de tropen alleen dan mooier en verzorgder! Kortom een goede keuze Curaçao als laatste eilandhop! Aangezien we dit eiland al voor de derde keer bezoeken hebben we zo goed als alles gezien (tips blijven meer dan welkom!) en kunnen we ook meer de tijd nemen om gewoon lekker te niksen en een beetje bij te komen van alle avonturen en nog een beetje bij te kleuren.

Na de koffers neergezet te hebben zijn we nog paar uurtjes bij het zwembad en de hot tub geweest.. ik hoor je denken hot dat is toch heet en het is toch al ruim 30 graden in Curacao?! Ja maar geloof mij het is heerlijk en we hebben heerlijk warm gezeten, zeker toen het met bakken uit de hemel kwam en wij lekker in de regen in een heerlijk warme hot tub zaten. Overigens met een mooie regenboog als resultaat van dit natuurverschijnsel van regen en zon.

Natuurlijk wisten we voordat we het vliegtuig al in stapte dat we uit eten zouden gaan bij Kyoto, in 2014 ons favoriete sushi restaurant en ja gelukkig bestaat dit restaurant nog steeds en heeft het ons weer doen verbazen dat iedere sushi een smaakexplosie is in je mond! Nog even boodschappen gedaan bij de AH en nu zitten we lekker op ons terras te chillen.

Laat het relax gedeelte van onze vakantie maar beginnen!