ABC eiland hoppen

Het is alweer even geleden dat we een mooie reis hebben gemaakt. In 2018 hebben we in het begin van het jaar Java, Bali en de Gili’s bezocht en met de kerst onze geweldige treinijsrondreis. Vandaag begint onze eiland hop reis. We hoppen van Aruba naar Bonaire en sluiten af in Curacao, in Curacao zijn we al twee keer geweest maar weet zeker dat we daar ook wat nieuws zullen ontdekken maar hopen ook enorm te gaan relaxen wat het is een bewogen jaar geweest.

Eerst Aruba en daar zijn we vanavond aangekomen, het was wel al donker dus veel hebben we nog niet gezien. Behalve even een drankje gedronken bij een erg gezellige zaak dus daar gaan we nog wel vaker komen deze dagen! Morgen volgende de foto’s van ons complex en de omgeving.

We waren wel een beetje teleurgesteld want ons appartement heeft geen keuken, alles is verbouwd (dat is zeker ten goede want de kamer is prachtig!) maar dus geen keuken dus geen zelfgemaakte ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden in Aruba 🙁 daar gaat ons bedachte vakantiebudget…

Tim ligt al te slapen en ik ga na deze lange reis en 5 uur tijdsverschil (het is hier 5 uur vroeger) ook de binnenkant van mijn ogen bekijken en laat mij morgen verrassen bij de ochtendgloren.