572 treden

Gisteravond bij een Italiaan gegeten, enorm druk iedere avond omdat die bekend is. Spaghetti met whisky door een holle Parmezaanse kaas gehaald, goddelijk!

Vanochtend weer een paar uurtjes langer uitgeslapen (lees 6 u) daarna ontbeten en de auto opgehaald om Aruba te ontdekken. We zijn naar een kapel gereden en hebben vervolgens lekker een stuk door de hitte gewandeld en genoten van de rust en de mooie uitzichten. Wat een hoop cactussen! Daarna naar de California lighthouse gereden en een heerlijke Smoothie van mango gedronken. Vervolgens naar een rood anker die ooit van een schip af is gekomen waarbij we eerst te ver door waren gereden maar bij toeval bij een heel mooi stuk kust terecht kwamen en na een beetje ‘zeuren’ alsnog terug gereden naar het rode anker.

Het idee was om bij zeerover te lunchen maar de keuken was dicht snik snik. De eigenaar stuurde aan door naar … Chilllerz ook dicht snik snik. Zijn we uiteindelijk bij de mc Donald geëindigd:-( om vervolgens de 572 treden van de hooiberg omhoog te lopen das beste zwaar en het uitzicht viel helaas een beetje tegen of hebben we al te veel gezien 🤔 op onze eerdere reizen. Ach wel een heerlijke workout gehad!

Daarna boodschappen gedaan bij de Superfood alias Jumbo. We vonden het al heel erg op de Jumbo lijken en ja hoor er lagen producten van het huismerk Jumbo! Hoe grappig is dat.

Nu lekker chillen bij het zwembad en vanavond maar weer eens kijken waar we vanavond gaan eten.