1 million $ picture


De dag begonnen met een georganiseerde jeeptocht naar de upper Antelope canyon. Super blij met onze gids die na een on- en offroadtocht de Antelope canyon van haar mooiste kant liet zien ???? Hij vertelde over de canyon en liet zien hoe je de mooiste foto’s kon nemen, die vaak eerder door een professionele fotograaf ontdekt waren. De manier waarop je de foto maakt kan soms een heel ander beeld en kleurencombinatie geven. Je ziet de bekende grote foto met de golven en kleuren waarvoor aan een fotograaf 1 miljoen $ betaald is! Deze foto is ook op de voorkant van het blad van National geographic verschenen. Een andere beroemd shot is die van een gekanteld hart.

Daarna zijn we naar de Grand Canyon gereden. Vanaf de south rim hebben we een aantal mooie spots gezien, maar het was toch minder indrukwekkend dan vanuit de helikopter ????

Op naar onze volgende slaapstop in Sedona, waar we na het zoeken van een betaalbaar motel (best een opgave) van de zonsondergang hebben kunnen genieten! Na een kop Starbucks thee / koffie zitten we nu eindelijk te genieten van een drankje op het terras van ons motel. We hebben van de aardige man van ons motel een map met uitleg gekregen wat er allemaal te zien / doen is in Sedona, dus dat gaan we morgen doen.